The Sensei

A REEL ROCK 8 TOUR programjának első filmje, a The Sensei egy „mászó Karate kölyök” történet a boulder-i boulder csodáról, Daniel Woods-ról és egyik mentoráról, a japán mászólegendáról, Yuji Hirayamáról.
Daniel Woods jó messzire került otthonról. Gyermekkori hőse, Yuji Hirayama meghívására Daniel összeszedte a REEL ROCK csapatát és Japánba vette az irányt, hogy megnézze magának a helyi versenytársakat és felfedezze a Felkelő Nap országának szikláit. A verseny után Yuji meghívta Danielt és a filmes csapatot, hogy nézzenek meg néhány hihetetlen terepet Tokiótól alig pár órányira. A Jyogasaki csodálatos, tenger melletti sziklái, a Futugoyama havas mészkőfalai, Shiobara rideg, folyó menti boulderei, ahol Daniel 0 fokos hőérzete ellenére kimászta a Komayada „test piece-t”, a Hydrangea-t (V15/8C). Yuji szeme felcsillant, miközben nézte, ahogy Daniel mászik.

Ha érdekel, mi történik ezzel a két hihetetlen tehetséggel, akik összefognak, hogy meghódítsák Mt. Kinabalu dzsungelét, akkor ne hagyd ki a filmet!

2013 | USA | 25 perc
Filmkészítők: Sender Films
Eredeti nyelven, magyar felirattal | English and Hungarian subtitles

Bemutató partnereink

Együttműködő partnereink

Médiapartnereink

site by stromi