The Dawn Wall – Miskolc CineFes

Cím: Miskolc, Szinva terasz, Magyarország / Szinva terasz
Dátum: 2019. 09. 14.
Kezdés: 20:00
Jegyek: INGYENES Jegyvásárlás

A hegyisportok és filmek rajongóinak is érdemes ellátogatni a 16. Jameson CineFest-re mert a Reel Rock Film Turné újra a miskolci filmfesztivál vendége lesz! 
Sőt idén duplázunk! Két estén keresztül láthajátok az év legizgalmasabb hegymászó történeteit Miskolc belvárosában, a Szinva teraszon!

The Dawn Wall

Tommy Caldwell és Kevin Jorgeson úttörő tettet hajtott végre azzal, hogy szabadon megmászta a Dawn Wallt, a Yosemite Nemzeti Park ikonikus sziklája, az El Capitan 910 méteres falát. Küzdelmüket, a sikerhez vezető rögös utat most végigkövethetjük egy lélegzetelállító dokumentumfilm formájában. A „The Dawn Wall” bemutatja napjaink egyik legfantasztikusabb mászóteljesítményének a „kulisszatitkait”.

Aki járt már valaha a Yosemite Nemzeti Parkban, vagy tud valamit a sziklamászásról az biztosan nem fog meglepődni a „The Dawn Wall” című filmben látható, szinte transzcendens szépségű felvételeken. A film egy korábban teljesíthetetlennek hitt út 19 napos kimászásáról szól és tökéletes hozza azt, amit elvárunk a világ talán legjobb kalandfilmes csapatától a világ egyik legszebb gránitfalán.

100 perc I 2017 I Sender Films, Red Bull Media House
angol nyelven magyar felirattal
English with Hungarian subtitle

Bemutató partnereink

Együttműködő partnereink

Médiapartnereink

site by stromi