Oszikek_belyeg_01

A Mátra az ország egyik legnépszerűbb kirándulóhelye. Ha az egész hétvégét Galyatetőn szeretnéd tölteni, időben foglalj szállást!

SZÁLLÁS TIPPEK

Szállás.hu
Trivago

Foglalj szállást az ŐsziKÉK Hegyisport Fesztivál idején is a Galyatető Turistacentrumban!

GTC – SZOBÁK

A Galyatető Turistacentrum első emeletén található 2 és 4 ágyas, pótágyazható szobákhoz privát fürdő tartozik zuhanyzóval és vécével. A földszinten található az akadálymentesített fekete szoba 2 fekvőhellyel. A szobákat számok helyett turistajelzések különböztetik meg: piros, sárga, zöld, fekete és fehér jelöléseket találunk.  A 2-3-4 személyes szobákban összesen 20 főt tudunk elhelyezni.
Ár: 6 200 HUF / éj/ fő + IFA (reggelivel) 

GTC – BAKANCSOS SZÁLLÁSHELY

Az épület második emeletén található bakancsos szálláson összesen 32 ember elszállásolására van lehetőség.  Az 16 fős, egy légterű helyiségben négyesével elszeparált emeletes ágyak sorakoznak. A közös használatú zuhanyzók és vécék a folyosó végén helyezkednek el. A vendégek itt is turistajelzések alapján azonosíthatják be a saját ágyukat és szekrényeiket. A szekrények, valamint az ajtó és a mosdó bejárata kártyával nyitható.
Ár: 4 200 HUF / éj/ fő + IFA  (reggelivel) 

GTC – BIVAK SZÁLLÁS

Szoba kilátással az ország tetején! A turistacentrum épülete mögött 970 méteren magasodó kilátóból nemcsak a csodálatos panorámában gyönyörködhetnek vendégeink, de akár az éjszakát is a ott tölthetik. A kilátó belsejében kialakított 3 darab 6 fős alvó helységet színes ablakok díszítik, mindegyikbe egy nagyméretű, kör alakú ajtón keresztül lehet bejutni, van világítás. A mosdó és a zuhanyzó a turistacentrum közelében található, zárható szekrényekkel. A bivakoláshoz derékalj és hálózsák szükséges.
Ár: 2 000 HUF / éj/ fő + IFA (reggeli 1 200 HUF)

SZÁLLÁS FOGLALÁS

Cím: Galyatető, Kodály Zoltán sétány, hrsz. 1182/20
Telefon: +36 37-506-011 (07:00 – 22:00 között hívható)
Fax: +36 37-506-051
Információ: info@turistacentrum.hu
Foglalás: foglalas@turistacentrum.hu

INGYENES SÁTOROZÓHELY – KIZÁRÓLAG VERSENYZŐKNEK

A turistacentrum területén egy ideiglenes sátorozóhelyet alakítunk ki a fesztivál idejére, melyet a Reel Rock Boulder Jam-re nevező versenyzők ingyen használhatnak. Az árnyas ligetben kialakításra kerülő ideiglenes mászó-kempingben körülbelül 50 kupola sátor fér el. Telepített mosdókkal, zuhannyal és vízzel készülünk, e mellett használhatják a turistacentrum kültéri mosdóit, zuhanyzóit valamint a csomagmegőrzőket is.

SÁTOROZÁSI SZABÁLYOK A MÁSZÓ CAMP-BEN

Kemping nyitva tartása: szeptember 22., péntek 18:00 – szeptember 24., vasárnap 18:00
Az ideiglenes mászó kemping csak a fenti nyitvatartási időben használható. A tájékozódást irányító táblák és rendezők fogják segíteni.

A nevezők számára 1 sátor felállítása és 2 éjszaka szállás a saját sátorban ingyenes. (péntek, szombat)
A nevezők sátrában alvó kísérők számára a szállás ára: 500 HUF/ fő / 2 éjszaka.
Gyerek kísérők számára a kemping 12 éves korig ingyenes.
Egy nevező maximum 1 felnőtt vagy 2 gyerek kísérővel érkezhet a versenyzők számára fenntartott ideiglenes kempingbe.

A kísérők kempingezésének díját az online előnevezési lapon igényelhetitek majd meg, árát a nevezési díjjal együtt fizethetitek be online, banki átutalással vagy kártyával.

A helyszínen nincs lehetőség a kempingezés árának készpénzes kifizetésre.
Az ideiglenes kemping területe és a mobil mosdók kapacitása véges, és a ti kényelmetek érdekében terveznünk kell. Köszönjük a megértést!

Bemutató partnerek

2017-09-23 8:00
Galyatető Turistacentrum
Ingyenes
VISSZA