reelrock_jam_Programok_Kiemelt_02

„Világkörüli turné és egyre növekvő hírnév ide vagy oda, nekünk még mindig elsősorban közösségi élmény ez a fesztivál.” Nick Rosen, rendező

Pénteken este 20 órától szeretettel várjuk a versenyzőket és a nagyközönséget egy szabadtéri ‘Warm Up’ Reel Rock filmvetítésre, hogy  ráhangolódjunk a szombaton kezdődő 2 napos ŐsziKÉK Hegyisport Fesztiválra és a Reel Rock Boulder Jam falmászó versenyre!
Pénteken a mozivásznon a Reel Rock: Valley Urising – A völgy lázadása: a Yosemite mászóforraldalon.  A modern mászósport történetét bemutató egész estés dokumentumfilm minden idők talán legjobb és legszórakoztatóbb hegyisport filmje.

Szombaton este 20:30-tól egy rendhagyó, Reel Rock filmvetítéssel egybekötött mászó bulira várjuk az érdeklődőket: fényfestés a Galya-kilátón, ugróverseny a kivilágított műfalon, Dj, buli, haverok!
A Reel Rock Tour minden évben elhozza nekünk a sportág legnagyobbjait és persze az év legjobb hegyisport filmjeit.  Mit ígér az elmúlt évek legjobb boulder és highline témájú, Reel Rock filmjeiből készült szombat esti válogatás? Székbe szögező izgalmat, kalandot, felfedezést, nevetést és persze igazi inspirációt.

MŰSOR

Szabadtéri filmvetítés időpontjai:
Péntek: 20:00 – 21:30 – Reel Rock: Valley Uprising
Helyszín: ŐsziKÉK fesztiváltér

Szombat 20:30 – 22:00 – Best of Reel Rock
Helyszín: ŐsziKÉK Fesztiváltér, Galyatető Turistacentrum
Esőhelyszín: Hunguest Grandhotel Galya, rendezvényterem

Ugróverseny: szombat 22:00-tól

web_galeria_ugroverseny

Bemutató partnerek

2017-09-23 20:00
Galyatető Turistacentrum
Ingyenes
VISSZA