Oszikek_belyeg_01

Minden, ami a mászáshoz, természetjáráshoz és az aktív hegyi sportokhoz hasznos lehet.

MORMOTA TÚRABOLT STAND
A Mormota túrabolt standján 50% kedvezménnyel válogathatsz a Red Chili és Maloja boulder ruházatból, amíg a készlet tart. Nézd meg, hogy milyen cuccokból válogathatsz majd féláron 2 napig a Reel Rock Boulder Jamen: Mormota Webshop.
A Red Chili mászócipőket 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg és azonnal tesztelheted is a versenyen.

MOUNTAIN HIPPY STAND
Gyere és nézz szét a Mountain Hippy standján! Válassz egy pólót, vedd át az életérzést és irány a hegyek! A Mountain Hippy pólókat Magyarországon nem forgalmazzuk, csak neked, csak 2 napig az ŐsziKÉK Hegyisport Fesztiválon!

TENGERSZEM TÚRABOLT STAND
Szaktanácsadás és értékesítés. A Tengerszem túrabolt munkatársai a legújabb Deuter túrazsákokat és Katadyn víztisztítókat szeretnék bemutatni az érdeklődő közönségnek.

GIBBON SLACKLINES STAND
Gibbon Slacklines magyarországi csapata is képviselteti magát az ŐsziKÉK Hegyisport Fesztiválon. Gyertek el, és próbáljátok ki, hogy milyen egy vékony, rugalmas hevederen egyensúlyozni Gibbon Slack Suliban! Kedvet kaptál és szeretnél egy saját slackline szettet? Az ŐsziKÉK ideje alatt 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Gibbon sátorban. 

TURISTA MAGAZIN STAND
Fizess elő a Turista Magazinra az ŐsziKÉK Hegyisport-fesztiválon és NYERJ!
Az előfizetéshez egy 1000 Ft-os kupont kapsz ajándékba, melyet a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjában, a  www.turistashop.hu -n tudsz beváltani 2017.12.31-ig.
Két lapszámot ingyen kapsz, mivel 745 Ft helyett mindössze 600 forintos áron jutsz hozzá a Turista Magazinhoz.
A magazin előfizetői akcióiban negyedévente automatikusan sorsoláson veszel részt, amelyeken értékes nyeremények várnak.

Fizetési lehetőség: kizárólag készpénzben, ATM nincs Galyatetőn.

Nyitva tartás
szombat 10:00 – 18:00
vasárnap 10:00 – 16:00

Bemutató partnerek

2017-09-23 8:00
Galyatető Turistacentrum
Ingyenes
VISSZA